aktualizováno: 21.04.2024 20:49:53

KENNEL  ROYAL STUART Dalmatian's

2024

2024...

29.3.2024    Na Velký pátek jsme se vypravily na Krajskou výstavu do Provodovic/Kelč. Na norskou rozhodčí Siv Sando jsme přihlásily pouze Naru. A nemůžeme být pyšnější. Nara si z této výstavy odnáší titul BIS ŠTĚNĚ. Dopoledne šla se mnou, závěrečky a bednu si užila s mladou, šikovnou juniorhandlerkou Kristýnkou Palátkovou. Děkuji. Fotky Kačka Kollárová a Nikol Běhalová - díky. 

 

16.3.2024   Nastal den D kdy Nara vyrazila na svou první výstavu. Tou jsme zároveň odstartovaly výstavní sezonu v ČR. Národní výstava v Brně. Nara byla ve štěňátkách sama a získala VN1. Connie ve třídě mladých 2/2 byla V1, CAJC. Posuzoval pan rozhodčí Otakar Vondrouš / CZ. Nara si i vyzkoušela závěrečky do kterých nastoupila s Peťkou Kolegarovou a šlo jim to spolu super. Děkuji. Fotky Katka Kollárová yes 

17.2.2024    Connie se stala Nejlepším štěnětem DK CZ za rok 2023. 

                                          

11.2.2024    CACIB Katowice - Gliwice. Rozhodčí pro dalmatiny paní Viera Staviarská /SK. Connie získala poslední CAJC a splnila podmínky k zisku titulu POLSKÝ JUNIOR ŠAMPION. Z Polska si odvážela ještě tituly BOJ a POLAND JUNIOR WINNER KATOWICE 2024.

13.1.2024    Dnes jsme do naší chs dovezly ze Slovenska hnědě tečkovanou fenku - Cynaru Chanson de Glace. I v Naře se nám vrací kousíček Foxičky. I u Nary je pradědečkem Orin - ich. Knock On Heaven Door Raul, otec Foxinky. Dědečkem je tím pádem 1/2 bratr Casting Winner od Hettynky - Mates. A shodou náhod jsou tito dědečci bráchové. Mě tedy ani v jednom z těchto vrhů nenapadlo jít touto cestou a mít kousíček Fox zpátky. Prostě si nás to našlo.

Nara je malá dračice která si hned udělala pořádek. Connie kolem ní skáče jak uhranutá. Tak snad vše proběhne hladce a tak jak jsem si to představovala. Connie bude mít především parťáka a Mařenka konečně na starý kolena klid.