aktualizováno: 08.05.2024 22:12:21

KENNEL  ROYAL STUART Dalmatian's

2024

2024...

4.5.2024   Krajská výstava Florinka - Olomouc. Rozhodčí Iva Černohubová, závěrečky Petr Řehánek. Nara naposledy nastoupila do třídy štěňat a získala VN1. Connie v mezitřídě získala V1, Vítěz třídy, Krajský vítěz, BIG. Za krásné fotky děkujeme Jan Bendl a naším báječným olomouckým fotografkám Kačce a Nikče. 

 

1.5.2024   Národní výstava mysliveckých psů Jelesnia - Soptonia Mala a další úspěšná výprava do Polska. Rozhodčí paní Hanna Itzeli/PL. Nara ve třídě štěňat brala úplně všechno - VN1, Best minor puppy, BEST MINOR PUPPY in BREED, BIS MINOR PUPPY. Connie v mezitřídě přidává další potřebný CAC. 

 

28.4.2024    Krajská výstava v Dolním Benešově. Rozhodčí paní Lenka Frnčová, závěrečky - Lenka Trčková. Nara ve štěňatech VN1, 4BIS ŠTĚNĚ. Connie v mezitřídě VD1. Za krásné fotky Nary děkujeme Nikol Běhalová.

 

20.4.2024    Národní výstava loveckých psů v polském Krakově. Rozhodčí paní Teresa Stomar/PL, závěrečné soutěžě - Agnieszka Wojtala/PL. Nara ve třídě štěňat VN1, Best minor puppy, BEST MINOR PUPPY in BREED, 4BIS MINOR PUPPY. Connie poprvé v mezitřídě V1, CAC, NDSwR, BOS. Za krásné fotky děkujeme Katka Kollárová. 

 

14.4.2024   Klubová výstava DK SK v Pezinku. A další norský rozhodčí. A další specialista na plemeno. Tentokrát pan Arne Foss. Nara ve třídě štěňat VN1. Connie byla jediná mladá fena a nedopadla vůbec špatně - V1, CAJC, SPECIÁLNÍ VÍTĚZ MLADÝCH, BOJ. Za fotky díky DK SK a Martin Odraska. 

 

7.4.2024   Speciální výstava DK CZ v Hostouni. Tuto výstavu posuzovala norská rozhodčí, specialistka na plemeno, paní Asse Jacobsen. Musím říct, že nemít Naru tak bych na tuto výstavu Connie nehlásila, protože Connie prostě není pro nosrké rozhodčí to pravé ořechové. Nara ve třídě štěňat získala VN1, byla sama. Connie ve třídě mladých 8/8 skončila V4. Z obou punti holek máme velkou radost. 

 

29.3.2024    Na Velký pátek jsme se vypravily na Krajskou výstavu do Provodovic/Kelč. Na norskou rozhodčí Siv Sando jsme přihlásily pouze Naru. A nemůžeme být pyšnější. Nara si z této výstavy odnáší titul BIS ŠTĚNĚ. Dopoledne šla se mnou, závěrečky a bednu si užila s mladou, šikovnou juniorhandlerkou Kristýnkou Palátkovou. Děkuji. Fotky Kačka Kollárová a Nikol Běhalová - díky. 

 

16.3.2024   Nastal den D kdy Nara vyrazila na svou první výstavu. Tou jsme zároveň odstartovaly výstavní sezonu v ČR. Národní výstava v Brně. Nara byla ve štěňátkách sama a získala VN1. Connie ve třídě mladých 2/2 byla V1, CAJC. Posuzoval pan rozhodčí Otakar Vondrouš / CZ. Nara si i vyzkoušela závěrečky do kterých nastoupila s Peťkou Kolegarovou a šlo jim to spolu super. Děkuji. Fotky Katka Kollárová yes 

17.2.2024    Connie se stala Nejlepším štěnětem DK CZ za rok 2023. 

                                          

11.2.2024    CACIB Katowice - Gliwice. Rozhodčí pro dalmatiny paní Viera Staviarská /SK. Connie získala poslední CAJC a splnila podmínky k zisku titulu POLSKÝ JUNIOR ŠAMPION. Z Polska si odvážela ještě tituly BOJ a POLAND JUNIOR WINNER KATOWICE 2024.

13.1.2024    Dnes jsme do naší chs dovezly ze Slovenska hnědě tečkovanou fenku - Cynaru Chanson de Glace. I v Naře se nám vrací kousíček Foxičky. I u Nary je pradědečkem Orin - ich. Knock On Heaven Door Raul, otec Foxinky. Dědečkem je tím pádem 1/2 bratr Casting Winner od Hettynky - Mates. A shodou náhod jsou tito dědečci bráchové. Mě tedy ani v jednom z těchto vrhů nenapadlo jít touto cestou a mít kousíček Fox zpátky. Prostě si nás to našlo.

Nara je malá dračice která si hned udělala pořádek. Connie kolem ní skáče jak uhranutá. Tak snad vše proběhne hladce a tak jak jsem si to představovala. Connie bude mít především parťáka a Mařenka konečně na starý kolena klid.